Sobre l’autor

Abel Riu (1986) barceloní de naixement, amb pare del Montseny, mare aragonesa i parella ucraïnesa, sóc llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat de Barcelona i Màster en Política i Estudis Internacionals -especialització en Estudis Eurasiàtics- per la Universitat d’Uppsala, Suècia.

Heterodox per naturalesa i viatger de mena, durant els darrers anys he viscut a Ucraïna, a la Xina i a Suècia, on he treballat d’investigador en pràctiques al Consolat d’Espanya a Guangzhou i a l’International Institute for Democracy and Electoral Assistance d’Estocolm, així com de professor d’anglès i castellà.

Des de 2013 col.laboro amb alguns mitjans digitals (La Directa, eldiario.es, Politikon, Eurasianet, etc.) i ràdios (Ràdio 4, Ona Mediterrània) analitzant la situació i els conflictes a l’antiga URSS, en especial a Ucraïna i el Càucas Sud. En l’actualitat visc amb un peu a Barcelona i l’altre a Girona, on treballo en l’àmbit de la cooperació i el codesenvolupament en una ONG que impulsa projectes a Guatemala, Marroc, Colòmbia i el Senegal. També faig cosetes al Centre Delàs d’Estudis per la Pau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s